Salong Malmström

Since 1933

Öppettider: Måndag 14.00-20.00 | Tisdag-Fredag 09.00-18.00

Frisörsalong i Bollnäs med gamla anor

Välkomma till Salong Malmström som tycker om hårvård och sätter kunden i fokus. Som frisör är det viktigt att följa modet och de senaste frisörteknikerna, vi ser därför till att hela tiden hålla oss ajour med de senaste i branschen och går även på utbildningar kontinuerligt.

På salongen arbetar bara behöriga frisörer med gesällbrev och mästarbrev. För oss är det viktigt att göra din stund på salongen speciell. Vi gör allt från enklare frisyrer till mer avancerade klippningar och stylingar. Tillsammans går vi igenom hur du vill ha håret och vi ger gärna tips och råd på vad just du passar i samt hur du på bästa sätt tar hand om ditt hår.

Vi som jobbar på Salong Malmström är Peter Ericsson och Tina Öhman. Vi har ett nära samarbete med Redken och Pureology när det gäller utbildningar. BEAUTY THROUGH SCIENCE är deras signum.

På vår frisörsalong är vi noga med att hålla god service och att sätta kunden i centrum. En bra klippning fodrar lite tid, därför bokar vi av en timme för varje klippning. Vi är utbildade frisörer med gesäll och mästarbrev, medlemmar i frisörföretagarna.

Varmt välkomna till Salong Malmström, kvalitet sedan 1933

Du hittar även ett noga utvalt sortiment av hårvårdsprodukter för alla hårtyper, fråga gärna oss.

Omdömen

Rekommenderar

Kan varmt rekommendera Salong Malmström. Där blir du härligt omhändertagen..

Boris

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande av Peter och Tina och som har en gedigen kunskap inom sitt yrkesområde. Det är ett lyft att komma till er, tack!

Maj